Mësimi 17 – Nga vjen emri Ahen? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 17 – Nga vjen emri Ahen?

Reportazhi i Andreas: Hulumtimet e para

Kapitull i gramatikës: Nuk ka gramatikë të re

Audio dhe video për temën

Shkarkoni