Mësimi 17 – Katër filxhanë...bëjnë katër marka | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 17 – Katër filxhanë...bëjnë katër marka

Në tregun e sendeve të përdorura: Xhuxhë kopshti dhe vitore...

Përemrat vetorë

Kapitull i gramatikës: Kundrinori i drejtë

Audio dhe video për temën

Shkarkoni