Mësimi 16 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 16

Automatizimi dhe racionalizimi

Ekipet e prodhimit, livrimi sekuencial, robotët e punës: si përpiqet një sipërmarrje të kursejë koston e personelit dhe të magazinimit.

Temat: Thjeshtimi i strukturave organike për rritjen e efikasitetit të prodhimit (Lean production), dhënie e porosive te të tretë (outsourcing), këshilli i ndërmarrjes, rikualifikimi, kompensimi, pensioni i parakohshëm, automatizimi, racionalizimi

Shkarkoni