Mësimi 16 – Provojeni njëherë! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 16 – Provojeni njëherë!

Në tregun e sendeve të përdorura: Eksa do fusë prapë hundët...

Kapitull i gramatikës: Urdhërorja

Audio dhe video për temën

Shkarkoni