Mësimi 16 – Por sot gjërat kanë ndryshuar | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 16 – Por sot gjërat kanë ndryshuar

Andrea dhe Eksa nisen në një udhëtim të gjatë...

Kapitull i gramatikës: Lidhëzat

Audio dhe video për temën

Shkarkoni