Mësimi 15 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 15

Kërkimi dhe zhvillimi

Presioni i konkurencës, faza testuese, maturimi për tregtim: si kthehet një ide në një produkt të ri.

Temat: patentat, kërkimi, zhvillimi, shpikja, Kërkimi & Zhvillimi

Shkarkoni