Mësimi 15 – Ti do të shesësh edhe kasetat? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 15 – Ti do të shesësh edhe kasetat?

Andrea përgatit gjërat që do shesë në tregun e sendeve të përdorura...

Kapitull i gramatikës: Shumësi i emrave

Audio dhe video për temën

Shkarkoni