Mësimi 15 – E padukshme dhe e paturpshme | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 15 – E padukshme dhe e paturpshme

Një e njohur e vjetër ka ardhur prapë...

Kapitull i gramatikës: Mbiemrat

Audio dhe video për temën

Shkarkoni