Mësimi 14 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 14

Marketingu

Analiza e tregut, grupi i destinuar, imazhi i produktit: si e bën një produkt interesant dhe të suksesshëm.

Temat: Distribucioni, shitja, marketingu, pozicionimi i produktit

Shkarkoni