Mësimi 14 – Kjo duhet të jetë shumë interesante | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 14 – Kjo duhet të jetë shumë interesante

Teatri dhe mbrëmja teatrale

Kapitull i gramatikës: Përcaktimi i vendit me wo / Folja gjysmëndihmëse sollen

Audio dhe video për temën

Shkarkoni