Mësimi 14 – Ju do të vini në Ahen, apo jo? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 14 – Ju do të vini në Ahen, apo jo?

Andrea i dërgon letër shtëpisë...

Kapitull i gramatikës: Zgjedhimi i foljeve (V)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni