Mësimi 14 – Banimi në pallat parafabrikat | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 14 – Banimi në pallat parafabrikat

Reportazhi i Andreas: Njerëzit tregojnë për jetën në RDGJ...

Gramatikë: Foljet vetvetore (I)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni