Mësimi 14 – Atëherë u vajti mendja tek Frederiku | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 14 – Atëherë u vajti mendja tek Frederiku

Një poet midis minjve - Zonja Berger tregon një histori...

Kapitull i gramatikës: Koha e pakryer e foljeve të parregullta

Audio dhe video për temën

Shkarkoni