Mësimi 13 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 13

Filiali në botën e jashtme

Rajoni, kostot e pagave, standartet e mjedisit: pse investojnë dhe prodhojnë sipërmarrjet në botën e jashtme.

Temat: investimet direkte, përpunimet me porosi jashtë shtetit, sipërmarrjet e asociuara (filialet), filialet në botën e jashtme

Shkarkoni