Mësimi 13 – Urdhëroni çelësin tim! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 13 – Urdhëroni çelësin tim!

Ardhje dhe largime - Andrea në punë...

Kapitull i gramatikës: Përemrat pronorë mein, dein etj.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni