Mësimi 13 – Një klub kanotazhi | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 13 – Një klub kanotazhi

Një vajzë tregon për jetën në RDGJ...

Gramatikë: Kushtorja

Audio dhe video për temën

Shkarkoni