Mësimi 13 – Ku e kishit parkuar makinën? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 13 – Ku e kishit parkuar makinën?

Një vizitor i hotelit në vështirësi...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e sintaksës në pjesën kryesore të fjalisë

Audio dhe video për temën

Shkarkoni