Mësimi 13 – E keni edhe në ngjyrë të zezë? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 13 – E keni edhe në ngjyrë të zezë?

Nëna e Andreas çan përmes magazinës tregtare

Kapitull i gramatikës: Fjalët e përbëra

Audio dhe video për temën

Shkarkoni