Mësimi 12 – Student apo sportelist? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 12 – Student apo sportelist?

Eksës s’i rrihet pa folur...

Kapitull i gramatikës: Zgjedhimi i foljeve (IV)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni