Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 05.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 12 – Klaus Shtërtebeker

Historia e një pirati me nam...

Gramatikë: Lidhorja II e foljeve modale (gjysmëndihmëse) haben dhe sollen.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni