Mësimi 12 – Dikush duhej të thoshte fjalën magjike | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 12 – Dikush duhej të thoshte fjalën magjike

Eksa nuk duhet të dijë gjithçka...

Kapitull i gramatikës: Koha e pakryer e foljeve gjysmëndihmëse

Audio dhe video për temën

Shkarkoni