Mësimi 11 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 11

Spedicioni është komunikacion

Shpenzimet e transportit, hendeku i çmimeve, data e shkarkimit: në cilat rrugë arrijnë mallrat në të gjithë botën.

Temat: qarkullimi i mallrave, transporti, shërbimi i transportit dhe komunikacionit

Shkarkoni