Mësimi 11 – Sikur të shkonim në teatër? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 11 – Sikur të shkonim në teatër?

Diskutime të vështira në familien e Andreas...

Kapitull i gramatikës: Përcaktimi i vendit me wohin

Audio dhe video për temën

Shkarkoni