Mësimi 11 – Prapë një dhomë në këtë gjendje! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 11 – Prapë një dhomë në këtë gjendje!

Pastruesja Hana dhe kokëçarjet me vizitorët...

Kapitull i gramatikës: Nyja shquese dhe nyja joshquese

Audio dhe video për temën

Shkarkoni