Mësimi 11 – Ajo hidhte bizele | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 11 – Ajo hidhte bizele

Eksa tek shkurtabiqët zemërmirë...

Kapitull i gramatikës: Koha e pakryer e foljeve të rregullta

Audio dhe video për temën

Shkarkoni