Mësimi 10 – Ti gjithnjë do të dish gjithçka | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 10 – Ti gjithnjë do të dish gjithçka

Nëna e Andreas pyet me kureshtje...

Kapitull i gramatikës: Folja gjysmëndihmëse wollen

Audio dhe video për temën

Shkarkoni