Mësimi 10 – Dëshiroj të rezervoj një dhomë | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 10 – Dëshiroj të rezervoj një dhomë

Vizitorë me pretendime: Qeni duhet të merret me vete në hotel...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e foljeve gjysmëndihmëse

Audio dhe video për temën

Shkarkoni