Mësimi 09 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 09

Financimi i sipërmarrjeve

Kostoja, llogaria rrjedhëse, falimentimi: ku mund të gjesh para për një sipërmarrje të re – dhe si mund t'i kthesh ato.

Tema: kredia me zbulim, financimi i sipërmarrjes, falimentimi, kapitalet e veta

Shkarkoni