Mësimi 09 – Për mua - banane! | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 09 – Për mua - banane!

Frigoriferi i Andreas është përsëri i zbrazët...

Kapitull i gramatikës: Emrat pa nyje

Audio dhe video për temën

Shkarkoni