Mësimi 09 – Një ″magjistare e bimëve mjekësore″ | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 09 – Një "magjistare e bimëve mjekësore"

Buzë rrugës: Andrea takon një grua të çuditshme...

Gramatikë: Përsëritje e foljeve që ndiqen nga parafjalët (= da + parafjalë)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni