Mësimi 08 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 08

Këshillimi ekonomik

Gjuha, kultura, ligjet: ajo që ka rëndësi kur një ndërmarrje shpërngulet jashtë shtetit- dhe kush të jep informacion.

Temat: këshillimi ekonomik, sigurimi social, tregjet në rritje, lising

Shkarkoni