Mësimi 08 – Studiot e UFA-s në Babelsberg | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 08 – Studiot e UFA-s në Babelsberg

Historia e fabrikës gjermane të ëndrrave

Gramatikë: Pjesë të varura qëllimore që nisin me damit

Audio dhe video për temën

Shkarkoni