Mësimi 08 – S′kam asnjë lajm prej saj | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 08 – S'kam asnjë lajm prej saj

Ende asnjë gjurmë e Eksës...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e kohës së kryer me haben dhe sein

Audio dhe video për temën

Shkarkoni