Mësimi 08 – Këtë s′ duhet ta bësh! | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 08 – Këtë s' duhet ta bësh!

Një telefonatë: Prindërit e Andreas vijnë...

Kapitull i gramatikës: Foljet gjysmëndihmëse sollen dhe müssen

Audio dhe video për temën

Shkarkoni