Mësimi 07 – Ti je e çuditshme | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 07 – Ti je e çuditshme

Eksa habitet me mendimet e Andreas...

Kapitull i gramatikës: Zgjedhimi i foljeve (II)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni