Mësimi 07 – Një shoqëri multikulturore | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 07 – Një shoqëri multikulturore

Historia e mbretit zemërgjerë të Prusisë

Gramatikë: Pjesë të varura fjalish qëllimore që nisin me um...zu.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni