Mësimi 07 – M′i jep, të lutem, broshurat! | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 07 – M'i jep, të lutem, broshurat!

Vizitë nëpër qytetin e Ahenit...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e urdhërores

Audio dhe video për temën

Shkarkoni