Mësimi 07 – Avioni im niset në orën nëntë | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 07 – Avioni im niset në orën nëntë

Në sportel: Një burrë e ka me ngut...

Kapitull i gramatikës: Folja gjysmëndihmëse dürfen

Audio dhe video për temën

Shkarkoni