Mësimi 06 – Pas kthesës politike | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 06 – Pas kthesës politike

Gjermania e ribashkuar – Njerëz dhe fatet e tyre...

Gramatikë: Pjesë të varura fjalish lejore që nisin me obwohl.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni