Mësimi 06 – Ndoshta ajo ka nevojë për ndihmë? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 06 – Ndoshta ajo ka nevojë për ndihmë?

Një vizitor i çuditshëm në dhomën 15

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e sintaksës

Audio dhe video për temën

Shkarkoni