Mësimi 06 – Me se merreni ju? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 06 – Me se merreni ju?

Doktor Tyrman habitet me sjelljet e Andreas...

Kapitull i gramatikës: Zgjedhimi i foljeve (I)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni