Mësimi 06 – Ai nuk di datëlindjen e vet? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 06 – Ai nuk di datëlindjen e vet?

Të tjera vende, të tjera zakone – Datëlindje në Turqi

Kapitull i gramatikës: Përsëritje: Foljet me rasën kallëzore dhe dhanore

Audio dhe video për temën

Shkarkoni