Mësimi 05 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 05

Kalkulimi dhe caktimi i çmimit

Pushime me tarifë aforfe, udhëtime në grup, ekskursione motivuese (incentive): si funksionojnë degët e shumta të sektorit të turizmit.

Temat: kalkulimi, udhëtimi në grup, organizimi i çmimeve, pushime me tarifë aforfe

Shkarkoni