Mësimi 05 – Unë po servir pijet | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 05 – Unë po servir pijet

Mbrëmje datëlindjeje - Andrea feston me shokët...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e formave të nyjeve

Audio dhe video për temën

Shkarkoni