Mësimi 05 – Po kjo është e pahijshme! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 05 – Po kjo është e pahijshme!

Eksa i nxjerr telashe Andreas...

Kapitull i gramatikës: Pjesëza doch

Audio dhe video për temën

Shkarkoni