Mësimi 05 – Një autobuz nuk mund të jetë i këndshëm! | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 05 – Një autobuz nuk mund të jetë i këndshëm!

Andrea dhe Eksa luajnë një lojë

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e përemrave vetorë

Audio dhe video për temën

Shkarkoni