Mësimi 04 | Marktplatz - Lektionen | DW | 08.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Marktplatz - Lektionen

Mësimi 04

Kontrata e blerjes, garancia dhe përgjegjësia

Cilat janë të drejtat dhe detyrimet që ke kur blen një produkt.

Temat: kontrata e blerjes, garancia, përgjegjësia, kushtet e përgjithshme tregtare, Kodi Civil, TÜV

Shkarkoni