Mësimi 04 – Kush jeni ju, ju lutem? | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 04 – Kush jeni ju, ju lutem?

Doktor Tyrman mbërrin në Hotel Evropa...

Kapitull i gramatikës: Forma të tjera të foljes sein

Audio dhe video për temën

Shkarkoni