Mësimi 04 – A keni një hartë qyteti? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 04 – A keni një hartë qyteti?

Muaj mjalti në Ahen...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e emrave dhe pjesëzave

Audio dhe video për temën

Shkarkoni