Mësimi 03 – Më merr edhe mua? | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 03 – Më merr edhe mua?

Një udhëtim për në Bruksel - dhe një e papritur e keqe...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e formave të foljeve të parregullta

Audio dhe video për temën

Shkarkoni